sábado, 17 de diciembre de 2011

Una nova campanya convida a fer un major ús de la biblioteca


La Biblioteca Municipal de Vinaròs compta amb una nova campanya per promocionar la lectura, anomenada "Llegir dóna gust" i "Llegir dóna joc". La campanya ha estat presentada pel concejal de Cultura Lluís Gandia. Des d'ahir, amb cada prèstec de material audiovisual o llibres s'entregarà una butlleta per participar en un concurs. Si l'usuari és major de 14 anys, gràcies a "Llegir dóna gust" tindrà la possibilitat de guanyat un dinar o sopar a un restaurant èr dues persones, valorat en 60€. En canvi, si és menore de 14 anys, amb "Llegir dóna joc" també podrà participar en un concurs de material esportiu valorat en 40€.

Biblioteca Municipal de Vinaròs.
Gandia ha afirmat que "no ens importa tant el fet d'augmentar els prèstecs realitzats, sinó el premiar i recompensar als socis que van a la biblioteca de forma regular". El sorteig es farà cada tres mesos i començarà el proper 11 d'abril. Segons les previsions de l'Ajuntament, la inversió total d'aquesta nova campanya en favor de la lectura no superarà els 400€ anuals.

Aquesta novetat suposa un punt més a favor d'una biblioteca que ja compta amb Contacontes, Bebeteca, tallers mensuals, espectacles, exposicions, tertúlies literàries i altres activitats. A més, recentment s'ha inaugurat una pàgina web que en mostra tota la informació, així com un catàleg que permet a l'usuari consultar online els llibres disponibles.



Més informació a...

http://www.biblioteca.vinaros.es/

No hay comentarios:

Publicar un comentario